Cantina Ortenzi - Marche Passerina IGT ChrisoR BIO
Artikelnummer: 51-01 OverzichtCantina Ortenzi - Marche Passerina IGT ChrisoR BIO
DRUIVENSOORT: 100% Passerina
GEBIED VAN DE PRODUCTIE: Fermo
TYPE BODEM: rijk aan kalkhoudend sedimenten
JAAR VAN PLANTEN: 2006
OPBRENGST PER HECTARE: 80 q. li / ha
HOOGTE VAN WIJNGAARD: 200 s.l.m
LANDBOUWSYSTEEM: Guyot
PLANTENDE DICHTHEID: 5.600 planten / ha
OOGSTE PERIODE: tweede week van september
WIJNBEREIDING korte maceratie bij een temperatuur van 8 ° C (46,4 ° F), zacht persen en scheiden van het sap. Alcoholisch gisting met inheemse gisten bij een gecontroleerde temperatuur van 15 ° C (59 ° F)
TYPE FERMENTATIE TANKS: stalen vaten
RIJPING: 6 maanden in stalen vaten
VERFIJNING: 3 maanden
ALCOHOLGEHALTE: 13%
IDEALE SCHENKTEMPERATUUR: 12/14 ° C
PROEFNOTITIES: Wijn met een sterk karakter met bloemige knapperige geuren en witte vruchtenpulp