San Giovanni - Marche Passerina IGT Marta BIO
Artikelnummer: 22-01 OverzichtSan Giovanni - Marche Passerina IGT Marta BIO - Vegan
Druiven: Passerina
Bodem: klei -
Hoogte: 320 m.s.l.m.
Trainingssysteem: espalier, cordon
Oogst: Eind september
Dichtheid: 3000/4000 wijnstokken per hectare
Gemiddelde opbrengst per wijnstok. Kg 3,0
Wijnbereiding techniek: zachte persing van de druiven,fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur (14 ° -16 ° C) gedurende 10 dagen in stalen tanks, rijping: 60 dagen en 2 maanden in de fles.
Productie: 50.000 flessen
Alcohol: 12.5% vol.
Totale zuurgraad: 6,5 g / l
Restsuiker: 2,5 g / l
PROEFNOTITIES
Kleur: lichtgeel
Bouquet: aromatisch leggermnete met florale en fruitige noten
Smaak: schoon, fris, met een lichte smaak