Le Caniette - Marche Rosso IGP Cinabro
Artikelnummer: 23-07 OverzichtMarche Rosso IGP Cinabro
DRUIVEN: 100% bordo, de selectie van de oude planten (een lokale Grenache kloon)
Wijn maken: 8-daagse maceratie in houten vaten. veroudering en malolactische gisting in kleine eiken
vaten (115l of 30, 3 gal. capaciteit) gedurende 30 maanden. Tenminste 6 maanden rijping op fles
PRODUKTIEGEBIED: Ripatransone, Zandgrond met kalksteen aanwezigheid 280 mt. hoogte
WIJN TRAINING: 5000 gesnoeid-uitloper -Cordon opgeleide wijnstokken: Opbrengst: 12 hl / ha (0, 8 ton / acre)
OPMERKINGEN:
Kleur | Robijn rood
aroma | Rode vruchten met hints kruid
gehemelte | Intense, persistent, minerale en tanninerijke
Serveertemperatuur: 16/18 ° C 60,8 ° F 64,4 ° F)
Lekker Bij: Perfect met rijke en zeer aromatische gerechten
Alcohol Percentage: 13.50%