Le Caniette - Offida Pecorino DOCG Iosonogaia
Artikelnummer: 23-03 OverzichtOffida Pecorino DOCG Iosonogaia
DRUIVEN: 100% Pecorino
WIJN INFO: druiven worden geplukt en verzameld in bakken, opgeslagen in een koude kamer bij 0 ° C (32 ° F) gedurende 5 -10 dagen, stelen verwijderd en voorzichtig geplet zonder zuurstof. De opbrengst is ongeveer 50%. Fermentatie vindt plaats bij een geregelde temperatuur van 15 ° C (59 ° F) gedurende 30 dagen
Daarna 12 maanden rijping op eiken vaten (1/3 zijn nieuw, 1/3 eenmalig gebruikt 1/3 gebruikte tweemaal). Gebotteld een jaar na de oogst
PRODUKTIEGEBIED: Ripatransone, Zandgrond met kalksteen aanwezigheid van 400m
WIJN TRAINING: 4000 wijnstokken, Guyot snoeien: Opbrengst: 80 hl / ha (5,9 ton / acre)
OPMERKINGEN:
Kleur | Diepe gouden stro
aroma | Fruitig, aroma's van tropisch fruit en kruiden
gehemelte | Sterk, mineraalrijke en aanhoudende
Serveertemperatuur: 12 ° C (53.6 ° F)
Lekker bij: rijke visgerechten, wit vlees en zachte kaas. Elke smaakvolle, rijk gerecht zal werken
Alc. Percentage: 13.50%