Le Caniette - Lucrezia Marche Passerina IGP
Artikelnummer: 23-01 OverzichtLucrezia Marche Passerina IGP
DRUIVEN: 100% Passerina
WIJN INFO: druiven worden geplukt en verzameld in bakken, opgeslagen in een koude kamer bij 0 ° C (32 ° F) voor 5 -10 dagen, stelen verwijderd en voorzichtig geplet zonder zuurstof. De opbrengst is ongeveer 50%. Gisting met geselecteerde gisten bij een geregelde temperatuur van 15 ° C (59 ° F) gedurende 30 dagen. Dan 2-3 maand verfijning met roeren in roestvrij staal vaten.
PRODUKTIEGEBIED: Ripatransone. Zandgrond met aanwezigheid van kalksteen tussen 280 en
400m
WIJN TRAINING: 4000 wijnstokken, Guyot snoeien Opbrengst: 90-100 hl / ha (6,6-7,4 ton / acre)
OPMERKINGEN:
Kleur | Stro
aroma | Sterk en fruitig
gehemelte | Sterk, lekker en aanhoudende
Serveertemperatuur: 12 ° C (53.6 ° F)
Lekker bij een voorgerecht, zeevruchten en wit vlees
Percentage Alcohol:: 12.50%